Ons Team

teamfotoHetty Bloem is alleen begonnen en werkt nu, met 5 zwarte mensen (Coletta, Sphiwe, Thuli, Imanuël en pastor Simon).

Bijna alle zwarte mensen komen uit de townsip zelf en kennen de mensen en hun taal. Ze bereiken de mensen op hun eigen wijze, vanuit hun cultuur en hebben daardoor vaak makkelijker ingang in hun vragen, pijn en verdriet. Taboes worden doorbroken en grenzen worden verlegd. Langzaam komt er een opening om HIV/Aids bespreekbaar te maken.

hetty-websiteIn nov 2002 ging ik voor het eerst naar Zuid-Afrika. Ik ging 4 maanden vrijwilligerswerk doen in een kinderhuis. Na deze periode had ik m’n hart verpand aan dit mooie land met al z’n tegenstellingen. In april 2004 ben ik opnieuw naar Zuid-Afrika gegaan maar nu met het doel om hier langere tijd te blijven. Opnieuw ging ik werken in het kinderhuis.

Maar na anderhalf jaar ervaarde ik echt Gods roeping in m’n leven toen Hij me opnieuw in contact bracht en terug leidde naar de zieken. Mijn hart gaat vooral uit naar al die mensen die lijden aan AIDS. Velen krijgen niet de verzorging die ze nodig hebben. De zorg in de ziekenhuizen is allarmerend slecht maar voor de mensen in en rond Kriel is het de enige hulp die er geboden wordt.

En daar wil ik graag verandering in brengen!

Het is mijn wens en mijn doel om de zieken de liefdevolle verzorging te geven waar ze recht op hebben. Een arm om te troosten, een luisterend oor bieden in Jezus Naam!

Het uitstralen van de liefde van Jezus doet wonderen en brengt genezing op velerlei gebied.

IMG_1934Mijn naam is Coletta. Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam bij Indlu Yethemba Ministries. Mijn ervaring tot nu toe is geweldig; niet alleen ben ik geestelijk gegroeid maar heb ik liefde gegkregen voor de zieken. Ik ervaar Gods liefde en plan voor mijn leven!
IMG_1943Hallo ik ben Sphiwe. Ik werk sinds 2013 voor Indlu Yethemba Ministries. Het is werkelijk een zegen van God voor me om hier te werken. Ik heb geleerd om lief te hebben, geduldig te zijn en om altijd Gods Woord te spreken, zodat mensen zowel innerlijke als wel lichamelijke genezing mogen ontvangen. Het voornaamste wat zieke mensen nodig hebben is liefde en een luisterend oor om hun pijn en eenzaamheid met je te delen. Ik houd erg veel van mijn werk en de mensen die ik ontmoet!
ThuliMijn naam is Thuli.Door bij Indlu Yethemba Ministries te werken heb ik geleerd om de zieken te verzorgen en lief te hebben! Ik houd van mijn werk!! I’m a proud South African!
20160906_115114-1Pastor Simon

20160906_115153-1Imanuël